ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

Υλικά: 
        1)   ½ κιλό τυρί φέτα
2)   ½ κιλό τυρί gouda  
3)   4-5 αυγά (αν είναι πολύ μεγάλα χρησιμοποιήστε 4)
4)   80 γραμ. βούτυρο φρέσκο
5)   3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
6)   3 ποτήρια του νερού γάλα φρέσκο
7)   πιπέρι
8)   1 συσκευασία φύλλο κρούστας
9)   Ελαιόλαδο για το λάδωμα των φύλλων
Διαδικασία :
 Σε πολύ μεγάλο μπολ τρίβουμε τα τυριά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί (τα αυγά, το βούτυρο, το αλεύρι, το γάλα και το πιπέρι). Ανακατεύουμε να ενσωματωθούν πλήρως. 
Σε ταψί διαστάσεων 30Χ40, στρώνουμε τα μισά φύλλα στο κάτω μέρος του λαδώνοντάς τα καλά ένα προς ένα. Κατόπιν ρίχνουμε τη γέμιση μέσα στο ταψί με τα φύλλα, την οποία απλώνουμε ομοιόμορφα και κλείνουμε τα φύλλα ώστε να την κρατήσουν μέσα τους.
 Τέλος συνεχίζουμε να τοποθετούμε από πάνω τα άλλα μισά φύλλα κρούστας κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Λαδώνοντάς τα δηλαδή πολύ καλά. Μόλις τα τελειώσουμε κόβουμε τα κομμάτια εκείνα που περισσεύουν από το ταψί και λαδώνουμε και το τελευταίο φύλλο καλά.
Σε αυτό το σημείο τα χαράζουμε προσεκτικά με το μαχαίρι, τόσο ώστε αυτό να μην τα διαπεράσει και βγουν τα υγρά της τυρόπιτας στην επιφάνεια. 
Ψήνουμε την πίτα μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στο αερόθερμο περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν καλά τα φύλλα. 

Written by